Mantra Diving u Splitu!


Iznenađujući stil
Jedinstvene drevne pjesme
Vrlo ugodna ritmična glazba


Mantra Diving u Splitu!
Inovativna umjetnička rock glazba, iznenađujuće i dinamične ritmične melodije, intenzivno i spontano emocionalno iskustvo - to je Mantra Diving - jedinstveni glazbeni projekt Atmasfera benda.

Projekt Mantra Diving je dio Atmasferine koncertne turnejae i koncerti su organizirani na potpuno drugačiji način - Publika stvara događaj plešući i pjevajući zajedno s bendom. Sjajne melodije i ritmična glazba, pjesme s jednostavnim i lako pamtljivim tekstom i entuzijastičan i interaktivan događaj vođen bendom. Sve navedeno stvara vrlo intenzivno i iznenenađujuće ugodno glazbeno iskustvo.

Organizator TZ Grada Splita, te to je koncert u sklopu Projekta „Splisiki litnji koluri“ – pod imenom „Cili svit u Split“.

Manifestacija ulazi u sam forte i kraj ciklusa od 95 koncerta i to programom upoznavanja i prezentiranja različitih kultura, običaja i taradicije zemalja. Pošto TZ Grada Splita bilježi i veći priljev gostiju iz Rusije i Ukrajine, htjeli smo na što „domaćinskiji“ način dočekati goste koji se „moraju“ osjećati kao kod kuće i to smo uspijevamo - rekla nam je Voditjica gradskih manifestacija TZ Grada gdja Aida Jukić.
Atmasfera band

"Atmasfera" - je internacionalno afirmiran svijetski bend iz Lviv, Ukrajina čija je glazbena misija « Svjetska glazna - Svjetski mir ». Atmasfera izvodi svjetsku i indi glazbu kombiniranu s etno - motivima iz čitavog svijeta sa pjesmama na Ukrajinskom, Engleskom, i čak na drevnim jezicima, primjerice na Sanskritu.

Zahvaljujući ovakvom pristupu njihova glazba je prilično jedinstvena, iznimno melodična i iznenađujuće ugodna.Dobro došli!

Split
    Hotel President u Splitu
    Petak 30.09, U 19:00 Sati

Ulaz Slobodan!


Android app on Google Play